Byte & retur

BYTE & RETUR

 

Du har alltid 30 dagar på dig att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från att du mottagit ditt paket. Produkterna ska vara oanvända och skickas tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning, med etiketter och taggar kvar. Återanvänd gärna påsen som dina varor levererades i. Klistra på den medföljande returetiketten och lämna in ditt paket till närmaste Schenker ombud.

Tänk på att spara ditt inlämningskvitto från Schenker. Från det att du lämnat in din retur hos ombudet kan det ta upp till 14 dagar innan du får din återbetalning.

 

RETUR AV REAVAROR

Du har samma returrätt för alla varor du handlar hos oss, inklusive reavaror.

 

BYTEN

Om du vill byta till en annan vara eller en annan storlek så ber vi dig returnera din vara och istället lägga en ny order.

 

RETURKOSTNAD

Returen är gratis när du använder den medföljande returetiketten.

 

ÅTERBETALNING

Återbetalning sker med samma betalsätt som du använde när du handlade. Från det att du lämnat in din retur hos ditt Schenker ombud, kan det ta upp till 14 dagar innan du får din återbetalning.

Klarna: Klarna korrigerar din betalning inom 1-5 bankdagar (efter att vi hanterat din retur). Vänligen notera att du som kund är ansvarig för att din betalning kommer in i tid till Klarna. Om du gjort en retur till oss kan du enkelt registrera den eller pausa din betalning hos Klarna. För vidare information kontakta Klarnas kundservice här.

För att din retur ska vara godkänd ska produkten skickas tillbaka till oss inom 30 dagar. Den ska vara oanvänd i originalskick och i sin originalförpackning, med etiketter och taggar kvar.

 

REKLAMATIONER

Kontakta oss så snart som möjligt på order@nierenburg.se ifall du skulle ha oturen att få hem en defekt produkt. Bifoga information och gärna ett foto som visar felet. Återanvänd gärna påsen som skorna låg i när du mottog paketet, klistra på den medföljande returetiketten och lämna in till ditt närmaste Schenker ombud. Tänk på att spara ditt inlämningskvitto från Schenker.